Maantrekkingskracht

 

Een workshop met een upgrade!

 

Deze workshop bestaat uit 2 delen. Het zal mogelijk zijn om in te schrijven enkel voor deel 1 of beide delen aanéénsluitend (deel 1 + deel 2).

 

Deel 1: De Maan

De Maan, als satelliet van de Aarde, blijft de mens al miljoenen jaren fascineren. Soms helder, soms duister is ze moeilijk te doorgronden. Toch is ze heel aanwezig en kunnen we er niet aan weerstaan om er geïnspireerd naar te kijken… Tijdens het eerste deel van deze workshop gaan we proberen de complexiteit van de invloeden van Maan beter te begrijpen. Waarom hebben we een binding met deze planeet? Wat zijn haar (karmische?) uitwerkingen op de Aarde, de mensen, de dieren, de planten en de mineralen? En wat hebben de Meesters van Wijsheid ons hierover te vertellen? 

 

Deel 2: Astrologie

Nadat we enkele astronomische verschijnselen van de Maan hebben overlopen (eclipsen, maanstanden, zwarte maan, maansknopen) gaan we stap voor stap kennismaken met onze eigen astrologische geboortekaart. We leren hoe we de maanstanden kunnen volgen op onze eigen hemelkaart zodat we in staat zijn om bv. de komende Volle Maan te lokaliseren. We leren ook onze eigen Maankalender te berekenen adv van onze geboortegegevens. Zo kunnen we zien in welke maanfase onze ziel zich nu bevindt en wat dat betekent.

Beide delen zijn voor iedereen toegankelijk. Geen voorkennis vereist.

Deze workshop is geschikt voor wie zijn connectie met de Maan beter wil begrijpen of van astrologie wil proeven.

Inspiratiebronnen: Alice Bailey en H. P. Blavatsky (Meesters van Wijsheid)

Op de hoogte blijven van deze workshop?

Meld vrijblijvend je interesse via één van deze kanalen:

- email naar christine@essenceciel.be

- vul het meldingsformulier in

Volle maan.jpg

Moonwalk rond de Aarde, de Zodiac en alle wezens van de Natuur