top of page

Hoe het begon...

In 2005 maakte ik een bijzonder moeilijke periode door. Ik kwam terecht bij een karma en zielsgerichte astroloog. Later bleek dat deze ontmoeting het begin was van een passie die nog steeds groeit.

 

Dankzij de astrologie begon ik stilaan zicht te krijgen op wat ik doormaakte en de reden waarom. Na een tijdje kreeg ik het gevoel dat alle puzzelstukjes één voor één op hun plaats vielen. Vanaf dan ging het steeds beter. Het ergste was achter de rug !

Een roeping !

Karma & zielsgerichte astrologie heeft mij een grote innerlijke rust gegeven. De voldoening was zo groot dat ik niet kon weerstaan aan de drang om zelf aan de slag te gaan. Sinds 2013 heb ik mij volledig toegelegd op deze rijke wetenschap. Ik volgde een intensieve opleiding van maar liefst 7 jaar. Het werd een ware roeping! Misschien kon ik andere mensen helpen om ook innerlijke rust te vinden? Misschien kon ik hen inzichten geven om hun levensweg vanuit een andere invalshoek te bekijken? Of misschien kon ik hen op weg helpen om antwoorden te vinden op hun “waarom-vragen”? En dat is mij ondertussen al aardig gelukt!

Inspiratie

Mijn inspiratiebronnen zijn hoofdzakelijk Helena P. Blavatsky, Alice Bailey, C.G. Jung en mijn leermeester Chantal Sterck die bereid was mij de knepen van het vak te leren. 

Achtergrond

Ik ben actief in de dienstverlening sinds 1993 en als vertrouwenspersoon in de HR-wereld sinds 2003. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhaal. Je mag alvast rekenen op discretie en professionalisme.

DSCF0725_edited.jpg

It's all about passion...

bottom of page