Herfst 2021

Dood ladder.jpg

De dood, een beleving

Zaterdag 30 oktober 2021 (volzet)

Zaterdag 27 november 2021

Heb je ooit al willen weten hoe een ziel indaalt in een foetus? Of hoe een ziel haar fysieke dood beleeft? En wist je dat de ziel zich klaar maakt voor haar in- of uittreden op Aarde 1 jaar op voorhand?

In deze workshop bekijken we hoe de ziel haar overgang naar de geboorte en de dood beleeft. Thema's zoals wiegendood, zelfmoord, abortus, moord, ongeval, etc... komen uitgebreid aan bod.

320x180_cmsv2_baaf573b-e210-5a80-adaf-7d

Apocalyps

Coming soon

Volgens oude geschriften zit de mensheid nu op een keerpunt. Hoe zijn we in deze crisis beland? En vooral, waar gaat dit naartoe? In deze workshop gaan we even aankloppen bij onze voorouders om tekst en uitleg van onder het stof te halen en een verrassende link te leggen naar de actualiteit. Het Kosmisch Plan ontvouwt zich onder onze ogen en Gaia is volop aan het transformeren. Hoe moet het nu verder? 

karma_edited.jpg

Karma & reïncarnatie

Zaterdag 2 oktober 2021

Zaterdag 20 november 2021

Hoe werkt het? Hoe bouw ik karma op? Wat zijn mijn karma's? Stopt karma ooit? En wat met karmische relaties? In deze workshop gaan we dit fenomeen beter proberen te doorgronden aan de hand van de 7 natuurwetten die aan de basis liggen van het reïncarnatieproces en het karma. Indien gewenst, bestaat de mogelijkheid om je eigen karma's te ontdekken.

!! E40 afrit Boutersem afgesloten. Neem afrit Haasrode of Tienen. Goede reis !!